Palvelut

Joensuun Laivaus Oy tuottaa ahtaus-, huolinta-, varastointi- ja laivanselvityspalveluja pohjoiselle Saimaalle. Joensuun ja Puhoksen satamat ovat tehokkuudeltaan ja palveluresursseiltaan Suomen parhaimpia. Voimakkaasti kehittyvässä Joensuun syväsatamassa on 5 laivapaikkaa rautatieyhteyksin. Tullivaraston lisäksi alueella on metsätuote-, pelletti-, sahatavara- ja bulkterminaali, joissa on yhteensä 18 000 m² varastotilaa.

Saimaan kanava - Joensuun Laivaus OySaimaan kanava

Saimaan järvialue on Suomen sisävesien merkittävin liikenneväylä. Saimaan kanavan tavaraliikenne vuonna 2012 oli 1,718 miljoonaa tonnia. Liikennettä rajoittavat Saimaan kanavan mitat, jotka estävät suurimpien rahtialusten liikennöinnin sisävesireiteillä. 

Saimaa 2012 liikennetilastot (PDF)

Ahtaus ja tavarankäsittely

Ahtausta ajanmukaisella laitteistolla

Joensuun Laivaus Oy:llä on käytössään mittava kalusto, jolla onnistuu yhtä aikaa useamman laivan tehokas ahtaaminen ja tavaran huolinta. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö ymmärtää vastuunsa tuotteiden asianmukaisesta käsittelystä ja turvallisuuteen liittyvistä näkökulmista. Yrityksellä on paljon myös kokeneita ahtaajia tilapäisinä työntekijöitä, joten toiminta on tehokasta myös sesonkiaikoina.

Huolinta ja varastointi

Asiakaslähtöisiä logistiikkaratkaisuja

Joensuun Laivaus Oy hoitaa huolinnan ja varastoinnin vuosien tuomalla ammattitaidolla, joten tavaraliikenne sekä tuotteiden varastointi ja kirjaaminen sujuu juuri niin kuin pitääkin. Yrityksellä on Joensuun syväsatamassa noin 18 000 m² ja Puhoksen satamassa 5 800 m² varastotilaa ja mahdollisuudet myös varastojen laajentamiseen jatkossa. Sijainti itärajan tuntumassa sekä hyvät maantie- ja rautatieyhteydet eri suuntiin antavat teollisuuden alan asiakkaille tärkeitä lisämahdollisuuksia. Yrityksen tavoitteena onkin löytää kunkin asiakkaan kannalta parhaat mahdolliset logistiikkaratkaisut

Tarjoamme konepalveluja

Joensuun Laivaus Oy tarjoaa yritysten käyttöön kalustoaan ja ammattitaitoista kuljettajaa seuraavasti:

  • Trukit (max 6 tn)
  • Trukit (max 18 tn)
  • Konttitrukki (max 29 tn)
  • Konttitrukki (max 40 tn)
  • Kurottaja (max 40 tn)
  • Satamanosturit (max 36 tn)

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää palveluistamme